Vi leter etter deg som har høyere økonomisk utdannelse, minimum bachelorgrad, samt har erfaring fra bank og finans. Aurskog Sparebank er lokalbanken for hele Romerike og derfor er det en stor fordel at du har god lokalkunnskap. Hos oss er vi ett stort team med lagspillere, men vi ønsker at du er selvstendig, løsningsorientert og tar ansvar for både kunder og egen utvikling.

Som kundeansvarlig hos oss vil du få ansvar for å bygge opp samt følge opp egen kundeportefølje. Du må være proaktiv og hente inn nye kunder til banken. God kunderådgivning, salg av bankens produkter og tjenester samt å skape gode kundeopplevelser blir viktig i ditt arbeid hos oss.

I finansbransjen er det stor utvikling. Du bør motiveres av kontinuerlig utvikling og læring, og du bør se nytten av aktivt å søke relevant informasjon og å tilegne deg kompetanse, blant annet innenfor bærekraft.

Banken finansierer boligdrømmer og lokalt næringsliv, gir god rådgivning for plassering av overskuddslikviditet og sørger for at kundene er riktig forsikret. Bankens hovedkontor ligger på Aurskog og vi har avdelingskontorer på Bjørkelangen, Jessheim, Sørumsand og Årnes.

Syns du dette virker interessant og har lyst til å vite mer om denne jobben? Ta kontakt med leder bedriftsmarked Pål Berg-Knutsen på telefon 480 98 861.

Og er denne jobben som skapt for deg? Send din søknad og CV til hv@aurskog-sparebank.no innen 20. desember 2021.

Vi gleder oss til å høre fra deg!