Du må ha digital og teknisk forståelse og kunne hjelpe kunder med ulike digitale selvbetjeningsløsninger. Vi søker også etter deg som har interesse for arbeid med antihvitvaskoppgaver. 

Er du en engasjert lagspiller som er løsningsorientert, brenner for å jobbe med mennesker og som har godt humør? Da tror vi at du kan passe godt inn hos oss i Aurskog Sparebank. 

Arbeidsoppgavene, vil i tillegg til antihvitvaskarbeid, være å yte god service og kundeomsorg til våre person- og bedriftskunder. Vi hjelper blant annet våre kunder med betalingsformidling, kort, konti, nettbank, mobilbank og BankID. Vi hjelper kunder som kommer innom avdelingskontorene våre, som ringer oss og som kontakter oss i digitale løsninger. 

I tillegg til at du behersker norsk godt, både muntlig og skriftlig, ønsker vi at du også behersker engelsk.

I finansbransjen er det stor utvikling og stadig nye digitale løsninger. Det er noe som gir de ansatte store muligheter for læring og personlig utvikling. 

Aurskog Sparebank er lokalbanken for hele Romerike. Vårt hovedkontor ligger på Aurskog og vi har avdelingskontorer på Bjørkelangen, Jessheim, Sørumsand og Årnes. 

Er denne jobben som skapt for deg? Send inn din søknad og CV til HR-ansvarlig Heidi Vestengen på e-post: hv@aurskog-sparebank.no innen 1.november 2021.  

Dersom du har spørsmål til stillingen kan leder bankdrift, Katrin Bråthen, kontaktes på telefon 970 44 613.

Vi gleder oss til å høre fra deg.