11. mai arrangerte vi i samarbeid med Odal Sparebank og Totens Sparebank en svært vellykket næringsdag med fokus på eiendomsutvikling for bolig og næring på Øvre Romerike. Vi hadde Innovasjon Gardermoen og Romerikes Blad med oss som samarbeidspartnere.

Dagen startet med Adm. banksjef i Aurskog Sparebank, Odd Nordli, som ønsket velkommen og introduserte konferansieren for dagen, Else Kåss Furuseth.

Første innlegg var det Tom Staahle, Ordfører i Ullensaker Kommune, som holdt. Han fortalte oss om utvikling og planer for Ullensaker Kommune i tiden fremover.

Deretter var det Sjefsøkonom i Eika Gruppen, Jan L. Andreassen sin tur på scenen. Temaet for innlegget til Jan var Makro: vår demografiske skjebne.

Siste innlegg før lunsj var det Sosialantropolog, Thomas Hylland Eriksen, som holdt. Thomas holdt et entusiastisk innlegg om endringer og hvorfor vi er redde for endring.

Etter lunsj var det klart for mer lokale bedriftspresentasjoner. Først ut var Tore Kværner, daglig leder i Harald Kværner Eiendom AS, som fortalte oss om reisen Jessheim har vært igjennom fra landsby til by, og hvilke planer for byutvikling som finnes i tiden fremover.

Deretter fikk Tor Eivind Nordby Vik, ass. daglig leder i Nordby Maskin AS og Gardermoen Vest Næringspark, ordet. Tor Eivind fokuserte på utviklingen av Gardermoen Vest Næringspark og potensialet som finnes i Nannestad Kommune.

Sist av bedriftspresentasjonene var Tim Holmvik, daglig leder i Hobrå Eiendom AS, som så på eiendomsutvikling på Øvre Romerike, trender, prisutvikling og potensiale.

Deretter var det klart for Øyvind Hasaas, Lufthavndirektør ved Oslo Lufthavn, som kunne fortelle oss om Oslo Lufthavn mot 2035, dagens situasjon, planer for 3. rullebane og andre fremtidige mål.

Til slutt oppsummerte Adm. banksjef i Odal Sparebank, Torleif Lilleøy, dagen og takket alle de fremmøtte, foredragsholdere, og konferansier Else Kåss Furuseth.

Fikk du ikke med deg dagen kan du lese direktesending fra arrangementet på Romerikes Blad sin nettside, her


Presentasjoner fra dagen:
Odd Nordli
Tom Staahle
Jan L. Andreassen
Tore Kværner
Tor Eivind Nordby Vik
Tim Holmvik


Bilder fra dagen:
Odd Nordli, Adm. banksjef i Aurskog Sparebank
Else Kåss Furuseth, dagens konferansier
Tom Staahle, Ordfører i Ullensaker Kommune
Jan L. Andreassen, Sjefsøkonom i Eika GruppenThomas Hylland Eriksen, Sosialantropolog
Tore Kværner, Daglig leder i Harald Kværner Eiendom ASElse loset oss trygt gjennom dagen, med flere artige innslag underveis. Her med Odd Nordi i Aurskog Sparebank og Torgeir Breen i Marbre Eiendom AS
Tor Eivind Nordby Vik, Ass. daglig leder i Nordby Maskin AS og Gardermoen Vest Næringspark

Mingletid i pausene

Til venstre: Tommy Breen, Aktiv Eiendom, og Tor-Einar Torre, leder sparing og plassering i Aurskog Sparebank
Til venstre: Kristin Wilberg, kunderådgiver bedriftsmarked, og Line Thams Blikstad, Ass. banksjef, begge fra Aurskog Sparebank
Ansatte i Aurskog Sparebank, fra venstre: Arne O. Jødahl, Christine Melleby, Torill Mundal, Tor-Einar Torre, Laila Døhlen Hansen, Per Kristian Melby.


 

Tim Holmvik, Daglig leder i Hobrå Eiendom AS
Øyvind Hasaas, Lufthavndirektør på Oslo Lufthavn
Torleif Lilleøy, Adm. banksjef i Odal Sparebank
Tom Staahle, Odd Nordli, og Øyvind Hasaas