Boligeventyret - veien til din første bolig

Har du lyst på din første bolig, men vet ikke helt hvordan du skal gå frem? Eller har du et barn som er på vei ut av huset som du vil støtte på veien mot boligkjøp? Vi ønsker dere velkommen til temakveld på Festiviteten, Sørumsand, 9. mars kl 18.00.
  • Aurskog Sparebank forteller deg alt du trenger å vite på veien til ditt første boliglån
  • Aktiv Eiendom forteller deg om hvordan du legger inn bud og kjøper din første bolig
  • Aina Sollie Steen vil gi oss inspirasjon til hvordan du kan innrede boligen enkelt og rimelig
  • Christer Rødseth vil gi deg tips til hvordan lage god, enkel og rimelig mat
Meld deg på boligeventyret her

Møt Aina Sollie Steen

Aina er et kjent TV-ansikt for alle som har interesse for hus, hytte og hjem. Hun er blant annet kjent fra Sinnasnekkeren, Tid for hjem og Sommerhytta. Aina vil inspirere oss med det nyeste av interiørtrender og hvordan man kan innrede boligen smart, effektivt og rimelig. 

Møt Christer Rødseth

Christer brenner for at alle skal finne glede i å lage mat hjemme. Han er fra Aurskog, er kjøkkensjef på Vaaghals og medeier i Code, har konkurrert på kokkelandslaget og du ser han hver uke på God Morgen Norge. Christer vil fortelle litt om sin reise i boligmarkedet, sin karriere og lage en liten god matbit til oss. Oppskriften skal du få med deg hjem.

Boliglån ung

Det er stort å skaffe seg egen bolig for første gang og skulle flytte for seg selv. Det er på mange måter da livet som voksen virkelig begynner. Vi i banken er her for å hjelpe deg hele veien frem mot din første bolig. Les mer om vårt boliglån ung her. 

Kjøpe din første bolig? Dette bør du tenke på

Aktiv Eiendomsmegling vil gjerne hjelpe førstegangskjøpere inn på boligmarkedet og har mange gode tips som de ønsker å dele. 

Ønsker du et møte med en rådgiver?

Våre rådgivere har alltid ledig tid til en prat med deg. Finn en ledig tid som passer deg og bestill et rådgivningsmøte her. Du velger om du vil møtes fysisk i banken eller på Teams.