Aurskog Sparebank er en lokal og selvstendig sparebank som er stor nok for folk flest. Vi har 68 dyktige ansatte fordelt på 5 kontorer på Romerike. Der finansierer vi boligdrømmer og lokalt næringsliv, plasserer sparepenger og sørger for at kundene våre er riktig forsikret og har tilgang til gode betalingsløsninger. Våre rådgivere brenner for å gi gode kundeopplevelser gjennom personlig rådgivning som er tilpasset hver enkelt kunde. Bærekraft og gode lokalsamfunn er viktig for oss. Vi gir tilbake til lokalsamfunnet gjennom gaver og sponsorstøtte til samfunnsnyttige formål. På den måten bidrar vi til at våre lokalsamfunn er gode steder å vokse opp, bo og leve. Vi skal være en bank kundene kan stole på – både i dag og i fremtiden. 

Vi søker nå kundeansvarlig personmarked til vårt avdelingskontor på Sørumsand. Vi ser etter deg som ønsker å levere gode kundeopplevelser, som har tro på lokalbanken og som motiveres av å bygge gode relasjoner til kunder og kollegaer. 

Som kundeansvarlig privatmarked vil du blant annet få ansvaret for:

  • God og personlig rådgivning innenfor lån, sparing, forsikring og hverdagsøkonomi
  • Rådgivning og innsalg av nye digitale kundeløsninger
  • Oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje 
  • Gjennomføring av ulike kundeaktiviteter
  • Profilering av banken i samarbeid med bankens samarbeidspartnere 
  • Aktivt skaffe nye kunder

Til den som får jobben kan vi tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver hvor ingen dag er lik. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø der vi bryr oss om hverandre og er opptatt av å skape resultater sammen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt fleksibel arbeidstid. 

Vi ønsker at du har arbeidserfaring fra tilsvarende oppgaver i bank og at du er autorisert innen en eller flere av Finansnæringens Autorisasjonsordninger. Det er også en fordel at du er litt kjent på Romerike, men det er ikke et krav. 

På laget vårt er det viktig at du er tillitsbyggende, tar eierskap og er engasjert i møte med kunden. Vi ser etter deg som er glad i en ryddig og strukturert hverdag, som er løsningsorientert og som brenner for å innfri kundens ønsker og behov. Du må være selvstendig, men samtidig trives med å jobbe i team. 

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med avdelingssjef på Sørumsand, Elin Blom Nordengen, på telefon 924 55 661 eller e-post elin@aurskog-sparebank.no. 
Søknad sendes til HR-ansvarlig på e-post christina@aurskog.sparebank.no senest innen 22. august.