Dennis Hauger fra Aurskog kjører Formel 4 for Red Bull i England og i de siste løpene har han høstet seire og klatret på sammenlagtlisten i mesterskapet, hvor han nå ligger på 3. plass. Vi er stolt sponsor av Dennis og vi ønsker å ta deg med på tur for å se Dennis kjøre på ærverdige Silverstone i England. Dennis kjører kvalifisering og ett race lørdag, og 2 race på søndag. 

Praktisk informasjon:

Tid:
Avreise Gardermoen fredag ettermiddag/kveld 14. september, hjemreise søndag kveld 16. september

Pris:
Kr 15.000,- pr. person.

Prisen inkluderer:
Fly tur/retur London, 2 netter på Hotel Whittlebury Hall - beliggende ca 15 minutter fra banen på Silverstone, transport til/fra flyplass/Silverstone, middag fredag, lunsj og middag lørdag og søndag (drikke til måltidene kommer i tillegg), tribuneplass på Silverstone, og ev. andre aktiviteter. 

Aktiviteter: 
Det er en rekke aktiviteter som kan gjennomføres i området rundt Silverstone i tillegg til besøk på banen og tribuneplass under løpene til Dennis. Aktuelle aktiviteter er for eksempel guidet tur på Silverstone, museumsbesøk, golf, segway, ølsmaking, Stonehenge, Windsor Castle etc. For damer som ønsker å være med kan også spa eller shoppingtur til London arrangeres. Aktiviteter tilpasser vi etter påmelding.

Se forslag til program og bilder av hotell etc. her

Påmelding:
Bindende påmelding legges inn her innen torsdag 17.08.18.  

Vi tar forbehold om nok deltakere til å kunne arrangere turen.