Aurskog Sparebank er en lokal sparebank i vekst og utvikling. Hos oss jobber 70 engasjerte medarbeidere fordelt på seks kontorer. Vi finansierer boligdrømmer og lokalt næringsliv, plasserer sparepenger og sørger for at våre kunder er riktig forsikret. Våre rådgivere brenner for å gi gode kundeopplevelser gjennom personlig rådgivning. Vi bryr oss om lokalsamfunnet og er en bank kundene kan stole på – både i dag og i fremtiden. 

Vi har nå behov for en kunderådgiver og en investeringsrådgiver. For begge stillingene kan det være aktuelt med fast stilling eller trainee-stilling, avhengig av kvalifikasjoner. Dersom det blir aktuelt med trainee-stilling tilbyr vi midlertidig ansettelse i to år, med mulighet for fast ansettelse. Som trainee vil du få muligheten til å gå gjennom et grundig opplæringsprogram og lære av de beste rådgiverne i banken. Programmet innebærer blant annet å bli autorisert i en eller flere av finansnæringens autorisasjonsordninger. 

Som kunderådgiver vil du blant annet få ansvaret for:

 • God og personlig rådgivning innenfor lån, sparing, forsikring og hverdagsøkonomi
 • Oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje 
 • Aktivt skaffe nye kunder
 • Rådgivning om nye digitale kundeløsninger
 • Gjennomføring av ulike kundeaktiviteter og profilering av banken i samarbeid med bankens samarbeidspartnere

Vi er kundenes pensjonsekspert og som investeringsråder hos oss vil du blant annet få ansvaret for: 

 • God og personlig rådgivning innenfor sparing, pensjon og formuesforvaltning
 • Oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje 
 • Aktivt skaffe nye kunder

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

 • For fast stilling ønsker vi at du har arbeidserfaring fra tilsvarende oppgaver i bank og at du er autorisert innen en eller flere av Finansnæringens autorisasjonsordninger. Det er også en fordel at du er litt kjent på Romerike, men det er ikke et krav. 
 • Til en eventuell trainee-stilling søker vi deg som gjerne er nyutdannet og som har et stort ønske om å jobbe innen bank og finans. 
 • På laget vårt er det viktig at du er tillitsbyggende, tar eierskap og at du er engasjert i møte med kunden. Vi ser etter deg som er glad i en ryddig og strukturert hverdag, som er løsningsorientert og som brenner for å løse kundens ønsker og behov. Du må være selvstendig, men samtidig trives med å jobbe i team. 

Til den som får jobben kan vi tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver hvor ingen dag er lik. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø der vi bryr oss om hverandre og er opptatt av å skape resultater sammen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt fleksibel arbeidstid. 

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ser frem til å motta din CV og søknad på e-post til christina@aurskog-sparebank.no innen 07.11.23. Skriv gjerne i søknaden hvilken av stillingene du er interessert i. 

Har du spørsmål om stillingene er det bare å ta kontakt med avdelingssjef på Aurskog Eva Nilsson på telefon 900 31 865 eller leder av sparing og investering Tor-Einar Torre på telefon 920 11 662.  

Vi ser frem til å høre fra deg!