Har du lyst til å bli en del av laget hos en sparebank som er opptatt av å gi gode kundeopplevelser og med et hjerte som banker for bærekraft og gode lokalsamfunn? 
Aurskog Sparebank etablerer seg på Gjøvik, samlokalisert med Aktiv Eiendom Gjøvik Toten, og vi søker etter dyktige medarbeidere som brenner for å gi god rådgivning til kundene. 

Aurskog Sparebank er en sparebank i vekst og utvikling som har hovedbase på Romerike og i Indre Østfold og Follo. Nå utvider vi markedsområdet til banken og etablerer oss på Gjøvik samlokalisert med Aktiv Eiendom Gjøvik Toten. I banken jobber det 70 engasjerte medarbeidere fordelt på seks kontorer. Vi finansierer boligdrømmer og lokalt næringsliv, plasserer sparepenger og sørger for at våre kunder er riktig forsikret. Våre rådgivere brenner for å gi gode kundeopplevelser gjennom personlig rådgivning. Vi bryr oss om lokalsamfunnet og er en bank kundene kan stole på – både i dag og i fremtiden.

Vi søker nå rådgivere til vårt nye avdelingskontor på Gjøvik. Vi ser etter deg som ønsker å levere gode kundeopplevelser, som har tro på lokalbanken og som motiveres av å bygge gode relasjoner til kunder og kollegaer. Vi ser både etter deg som kan jobbe som bredderådgiver, som kan dagligbank og du som har spesialkompetanse innen investering og formuesforvaltning.

Som rådgiver hos oss vil du blant annet få ansvaret for:

  • God og personlig rådgivning innenfor lån, sparing, forsikring og hverdagsøkonomi 
  • Rådgivning og innsalg av nye digitale kundeløsninger
  • Oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje 
  • Gjennomføring av ulike kundeaktiviteter
  • Profilering av banken i samarbeid med bankens samarbeidspartnere 
  • Aktivt skaffe nye kunder til banken
  • Å skape et godt samarbeid med Aktiv Eiendom 

Vi tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver hvor ingen dag er lik. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø der vi bryr oss om hverandre og er opptatt av å skape resultater sammen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og gode interne utviklingsmuligheter. 

Vi ønsker at du har arbeidserfaring fra tilsvarende oppgaver i bank og at du er autorisert innen en eller flere av Finansnæringens Autorisasjonsordninger. Det er også en fordel at du er litt kjent i området. 

På laget vårt er det viktig at du er tillitsbyggende, tar eierskap og er engasjert i møte med kunden. Vi ser etter deg som er glad i en ryddig og strukturert hverdag, som er løsningsorientert og som brenner for å innfri kundens ønsker og behov. Du må være selvstendig, men samtidig trives med å jobbe i team. 

Søknad sendes til lederstøtte Heidi Vestengen på e-post: hv@aurskog-sparebank.no senest innen 5. april 2024. 

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med leder personmarked Elin Blom Nordengen på telefon 924 55 661 eller e-post elin@aurskog-sparebank.no eller leder sparing og investering Tor-Einar Torre på telefon 920 11 662 eller e-post tet@aurskog-sparebank.no. 

Vi ser frem til å høre fra deg!