Vår egen Dennis Hauger kjører det internasjonale Formel 2 mesterskapet og det gjenstår nå 4 løpshelger. Vi gjentar fjorårets suksess med storskjerm og inviterer små og store til Aurskoghallen for å se løpshelgen på Spa i Belgia 27. og 28. august.

Dennis sine lokale sponsorer - MittEgetLokale AS, Bakke AS og Aurskog Sparebank inviterer sammen med Aurskog-Finstadbru Sportsklubb til folkefest i Aurskoghallen. Vi rigger opp med 40 kvadratmeter storskjerm og skikkelig lydanlegg i hallen. Vi vil vise Dennis sitt sprintløp lørdag kl 18.00, hovedløpet søndag kl 10.20 samt Formel 1-løpet søndag kl 15.00.

Sikre deg gratisbillett til arrangementet ved å klikke her. 

Bli med oss å støtte Dennis ved å farge hallen rød ved å forhåndsbestille Dennis Hauger t-skjorte og/eller caps fra Proffklær AS som du kan hente ut i hallen. Klesbestilling finner du på samme side som gratisbillettene. Det vil også være mulig å kjøpe t-skjorter og capser når du kommer til hallen, men utvalget av størrelser vil variere. Det blir kiosksalg med både kaldt og varmt drikke, søtt og salt å spise. Vi kan i tillegg love flere overraskelser underveis i helgen.

Ved spørsmål ta kontakt med Jørgen Ittelin-Brynildsen i MittEgetLokale på telefon 924 88 662 eller Helene Enger Skjønnhaug i Aurskog Sparebank på telefon 920 95 201.