Vi gleder oss til et godt samarbeid med Sørumsand Idrettsforening

En viktig del av sparebankkulturen er å gi tilbake til lokalsamfunnene banken er en del av. Banken reinvesterer deler av bankens overskudd for å bidra til blant annet aktiviteter og møteplasser slik at lokalsamfunnene skal være gode steder å vokse opp, bo og leve. Å samarbeide med lokale idrettslag synes vi er viktig. Idrettslagene bidrar til at folk i alle aldre har aktiviteter å delta på, møteplasser og sosialt fellesskap, de inkluderer alle og bidrar til bedre både fysisk og psykisk helse. 

Sørumsand IF er et stort og veldrevet idrettslag som ble stiftet helt tilbake i 1917 og som i dag tilrettelegger aktiviteter innenfor et bredt spekter av idretter. I tillegg til de tradisjonelle aktivitetene innen håndball, fotball, allidrett, tur og friluft har de også futsal, e-sport, innebandy, triatlon, bueskyting, tennis og en stor svømmegruppe. Uten selv å ha svømmehall utdanner faktisk idrettslaget mellom 10-15 prosent av alle svømmeinstruktører i Norge på årlig basis - det synes vi er imponerende. Idrettslaget har over 1.500 medlemmer i alle aldre hvor svært mange aktiviseres innen sunne idretter hver uke. 

Vi er stolte av at daglig leder Tonja Orderud og styret i Sørumsand IF valgte oss som ny samarbeidspartner for de neste 5 årene (og forhåpentligvis mye mye lenger). Fra idrettslaget først tok kontakt med oss har vi hatt en lang og god prosess frem mot signeringen av ny samarbeidsavtale. Vi har tatt oss god tid og blitt godt kjent. Og vi gleder oss til å fortsette og jobbe for et godt lokalsamfunn på Sørumsand, sammen. 

Om avdelingen vår på Sørumsand

Siden Elin Blom Nordengen startet som rådgiver på Sørumsand to dager i uken sammen med en eiendomsmegler på Aktiv Eiendom i 2019, har det vært en eventyrlig reise. Vi har blitt tatt veldig godt imot av lokalsamfunnet på Sørumsand og vi merker at området er et av de store vekstområdene på Romerike. I dag er det fire faste ansatte i banken og tre eiendomsmeglere, med både en ny kunderådgiver og en ny eiendomsmegler på vei inn. Hver dag hjelper vi kunder med alt fra finansiering, forsikring, sparing og hverdagsbank. For oss er det viktig med den gode kundesamtalen og finne gode løsninger tilpasset hver enkelt kunde, for ingen kunde er lik. Hos oss er kundene mer enn et kontonummer. 

Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat i Sørumsand Park. Der møter du Elin, Turid, Laila og Bente.