Den personlige kunderådgivningen og støtten banken gir til kundene og lokalsamfunnet er avgjørende for et langt og godt kundeforhold.

Ordene tilhører Christer Rødseth, et kjent fjes for mange både i og utenfor hjembygda Aurskog. Christer er en suksessfull kokk som har bygd opp en spennende karriere der han har vært kaptein på Det Norske Kokkelandslaget, han er nå kjøkkensjef på Vaaghals og medier av restauranten Code i Oslo og deltager i flere TV-programmer. Sist, men ikke minst er han stolt ambassadør for hjembygda og lokalbanken sin. 

For Christer er det mange fine ting med å ha en lokalbank. - Når man bruker en lokalbank er kundeforholdet mer personlig, man kjenner hverandre på en annen måte. Jeg har gått på skole med barna til Elin. Det gjør at vi kan snakke om litt andre ting enn bare avdrag og sparing, samtidig som vi har en veldig profesjonell dialog. I tillegg får jeg alltid hjelp, ofte "på minuttet". Denne kontakten får man ikke i de store bankene. Aurskog Sparebank bidrar med store midler til gaver og sponsing og er en viktig bidragsyter til lokalsamfunnet. I 2013 fikk jeg et stipend fra banken når jeg skulle konkurrere i Global Young Chef. Det betydde mye for meg. 

Når man er ung og skal kjøpe sin første bolig er det mange spørsmål som dukker opp. Hvor mye egenkapital må man ha? Hvordan legger man inn et bud? Hvor mye koster det å eie en bolig? Hvordan var ditt aller første boligkjøp, Christer? Har du et godt råd til unge boligkjøpere?

- Å kjøpe min aller første bolig var skrekkblandet fryd. Leiligheten var ikke så dyr, sett opp mot boligmarkedet i dag, men for meg var det mye. Hadde det ikke vært for Elin, hadde jeg ikke fått det lånet. Hun ga meg muligheten til å kjøpe min egen bolig og det ble jeg veldig glad for. Det viktigste rådet jeg har til unge som skal kjøpe sin første bolig er å spare nok. Start sparingen så tidlig som mulig og snakk med banken om dine muligheter, det finnes veldig ofte muligheter. Og ikke minst, legg opp en plan sammen med banken. De vil gjerne hjelpe deg med lån, men de må forsikre seg om at du har vilje og midler til å betale. 

- Christer kom til møte med meg, med en drøm om å kjøpe seg leilighet på Aurskog. Jeg hadde fått med meg at han nettopp hadde vært i Sør Korea med kokkelandslaget og vunnet VM. Christer har alltid imponert meg med stå-på-viljen og engasjementet sitt. Han er en gutt jeg trodde på og ville hjelpe. Han stiller krav til meg som rådgiver og oss som bank. Det er utelukkende positivt og på den måten er han med på å gjøre oss enda bedre, sier Elin.

Siden den gang har det blitt flere leiligheter og lån, men kontakten mellom Christer og Elin er like god som den alltid har vært. - Da jeg så at Elin skulle bli avdelingssjef på Sørumsand måtte jeg ta en telefon for å forsikre meg om at hun fortsatt var min rådgiver. Jeg vil ikke miste Elin som kunderådgiver. Selv om det er mange flinke kunderådgivere i banken, kan ingen erstatte Elin for meg. 
Vi er heldige som har en så god lokalbank som Aurskog Sparebank. Vi må være stolte av den lokale tilknytningen vår, bruke det lokale og støtte opp om bygda, det er viktig.