Vi er stolt hovedsponsor for FUVO

Funnefoss Vormsund Idrettslag – FUVO – er en sammenslåing av lagene Funnefoss IL og Vormsund IL og idrettslagets anlegg ligger på Oppakermoen i Nes kommune. Aurskog Sparebank har vært hovedsponsor for idrettslaget i en årrekke og vi setter stor pris på det gode arbeidet idrettslaget gjør i lokalmiljøet.

Velkommen til avdeling Årnes

Rådgiverne på Årnes kan hjelpe deg med alt innen bank og forsikring uansett om du er privat-, landbruks-, eller bedriftskunde.Vi gir deg individuelle råd basert på dine behov og drømmer for fremtiden. Velkommen til oss i Jahrgården på Årnes. 

Gave til økt aktivitetstilbud

– Ideene stopper aldri opp på et sted som dette, men det blir til at vi dytter bort aktiviteter som er utenom den daglige virksomheten. Men vi ønsker mer aktivitet i og rundt klubbhuset og at anlegget skal være et samlingspunkt sju dager i uka, sier Tom Hagen, leder i FUVO til Raumnes.

Han forklarer at klubben ønsker å legge til rette for at ungdom kan møtes på klubbhuset for å spille bordtennis, biljard og høre på musikk, og pengene fra Aurskog Sparebank skal gå til innkjøp av utstyr.

Samfunnsansvar
– Vi har opprettet et ungdomsstyre for utøverne i klubben, der de skal få være med å påvirke egen hverdag. De skal også få være med å påvirke den utenomsportslige aktiviteten, sier Hagen.

Han opplyser at klubbhuset også brukes av eldre på dagtid et par ganger i uka og at klubben har fått spørsmål om aktiviteter for denne gruppa. Det planlegges derfor å etablere en boccia-bane slik at den eldre garde også kan være i aktivitet. – Vi ønsker å stadig øke aktiviteten i klubben, og nå kan vi lage en annen type aktivitet som ellers ville vært prioritert bort uten denne tildelingen. Nå har vi mulighet til å gjøre litt ekstra slik at vi får et levende klubbhus også utenom det som skjer på banen. Idretten har et samfunnsansvar der, sier Hagen, og takker den lokale banken.

– Det er hyggelig å ha en bank som vet å sette pris på lokal aktivitet, sier han.

 

(Tekst hentet fra Raumnes 10.04.2019, av Lisbet Bekkeli Amundsen)

Kontakt oss

Vennligst fyll ut navn
Vennligst legg igjen en beskjed
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse