Vi er stolt generalsponsor for Hvam IL

Hvam IL er et av Norges raskest voksende idrettslag. Historien til idrettslaget startet i 1930, og Hvam IL har siden vært en betydelig samfunnsbygger og samlende aktør i lokalsamfunnet. Idrettslagets anlegg ligger på Neskollen i Nes kommune. Aurskog Sparebank har vært generalsponsor for idrettslaget i flere år og vi setter stor pris på det gode arbeidet idrettslaget gjør i lokalmiljøet.

Velkommen til avdeling Årnes

Rådgiverne på Årnes kan hjelpe deg med alt innen bank og forsikring uansett om du er privat-, landbruks-, eller bedriftskunde.Vi gir deg individuelle råd basert på dine behov og drømmer for fremtiden. Velkommen til oss i Jahrgården på Årnes. 

Gave til nye småbaner

– Det er hyggelig å ha en bank som vet å sette pris på lokal aktivitet, sier Hvam IL.

I forbindelse med gaveutdelingen til banken i mars mottok Hvam IL en gave på kr 42.500,- til innkjøp av ett nytt vant til treerfotball og tilrettelagt fotball. 

– Vi får da fem baner til treerfotball. Denne gaven betyr mye og vil komme mange til gode. Vi er helt avhengige av det private næringsliv for å få det til å gå rundt. Det hadde blitt mye vaffelsteking for disse pengene her, sier Sjur Kilde, leder i Hvam IL. 

Mange fikk gaver 
– Når vi får søknad på konkrete prosjekter, er det veldig fint. Det er viktig for oss å bidra til aktivitet i bankens nedslagsfelt, sier markedssjef i Aurskog Sparebank, Helene Enger Skjønnhaug.

Hun opplyser at banken i denne runden har delt ut totalt 600 000 kroner, hvorav 36 prosent av tildelingene gikk til formål i Nes. De som stakk av med de største summene til konkrete prosjekter var FUVO og Hvam IL, men også Nes-Årnes Speidergruppe mottok 30.000 kroner til førstehjelpsutstyr, Lions Club Årnes mottok 20.000 kroner til sitt arbeid og Jerpestad og Brårud Skolekorps mottok 25.000 kroner som tilskudd til korpstur. Øvrige gavemottakere i Nes er Fjellfoten Sykkelklubb, Fjellfoten Vel, Haga og Aurskog Bridgeklubb, Hvam VGS Superchallenge, Nes Janitsjarkorps, Nes Sjakklubb, Sanitetsforeningene i Nes og Skogbygden Skytterlag

Rekordmange søknader
Skjønnhaug opplyser at banken aldri har mottatt så mange søknader til en gaveutdeling tidligere,

– Vi har mottatt rundt 90 søknader i år, og det synes vi er gøy. Vi prøver å fordele midlene våre så godt vi kan, men vi legger en god del vekt på formål som kommer barn og unge til gode, og et av kriteriene for tildeling er at gavemottakeren er kunde hos oss. Vi mottar gavesøknader jevnt og trutt gjennom hele året, og ikke bare i forbindelse med gaveutdelingen i februar/mars. Totalt ga vi ut rundt 1,8 millioner kroner i gaver i 2018, hvorav 24 prosent var til mottakere i Nes, sier hun.

(Tekst hentet fra Raumnes 10.04.2019, av Lisbet Bekkeli Amundsen)

Kontakt oss

Vennligst fyll ut navn
Vennligst legg igjen en beskjed
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse