Den siste tiden har du nok opplevd at det har strømmet inn med eposter fra selskaper som du er kunde eller bruker hos, som skal informere deg om nye personvernregler. Nå vil du få en epost fra oss om det samme.

I samsvar med EUs nye regler for personopplysninger har vi oppdatert våre personvernregler og systemene som behandler disse. For å kunne gi deg gode råd, tilbud og informasjon tilpasset deg, trenger vi din godkjennelse.

Vi ønsker at du tar stilling til dine samtykker fordi du bestemmer over ditt personvern. Hver kunde er unik og har sine unike preferanser, vi ber deg derfor om å administrere dine samtykker. Du kan være trygg på at vi behandler informasjonen vi har om deg med aller høyeste sikkerhet!

Tirsdag 12. juni vil vi sende ut en epost til alle de kunder over 18 år som vi ikke har oppdatert samtykkeerklæring fra. Når du mottar eposten vil du finne link til mine samtykker hvor du kan administrere samtykkene dine til elektronisk informasjon, elektronisk og tilpasset markedsføring fra banken, samt deling av informasjon med produktselskaper hvor du er kunde.

Du finner mine samtykker i mobilbanken, nettbanken og på nettsiden vår ved å klikke her.