Vi er stolte og glade over å fortelle at Aurskog Sparebank utvider markedsområdet til banken med etablering av nytt kontor på Gjøvik. 

Til sommeren åpner vi vårt syvende bankkontor, og første kontor i Innlandet fylke. Kontoret vil bli samlokalisert med Aktiv Gjøvik Land Toten og deres eiendomsmeglere i Strandgata 30, midt i Gjøvik sentrum. Toten og Mjøsregionen er et spennende område og sammen med gode samarbeidspartnere gleder vi oss til å gi nye kunder gode bankopplevelser. 

På Gjøvik vil vi tilby god og personlig rådgivning til person- og landbrukskunder. Hos oss vil kundene få hjelp til å investere sparepenger og formue, finansiere boligdrømmer, velge de rette forsikringene og få tilgang til gode løsninger for hverdagsbanken. Vi vil også tilby kundene Eika-produkter fra både Eika Kapitalforvaltning og Eika Forsikring.

Vi har behov for flere dyktige medarbeidere med på laget vårt og til kontoret på Gjøvik. Vi ser etter medarbeidere som kan jobbe som bredderådgivere, som kan dagligbank og som har spesialkompetanse innen investering og formuesforvaltning. Les mer om det under.

På bildet fra venstre; Daglig leder i Aktiv Gjøvik Land Toten, Henriette Stray Fischer, kommunikasjonssjef i Aurskog Sparebank, Helen Enger Skjønnhaug, leder for personmarked, Elin Blom Nordengen og kontorleder Aktiv, Margrethe Helseth.
Foto: Tomas Jevne