Torsdag 7. mai satte Norges Bank ned styringsrenten til 0 %. Det har aldri tidligere skjedd i Norges Banks historie. Som følge av det, og fall i NIBOR, som er renten vi betaler for å låne penger, setter vi nå ned rentene våre med inntil 0,40 %. 

Vi ønsker å være den banken man først tenker på når man skal kjøpe bolig, sette opp sparing, forsikre flokken sin, eller bruke hverdagsbanken digitalt. Vi ønsker å være den banken som gir unge kunder muligheten til å kjøpe sin aller første bolig, og til å kjøpe større bolig når flokken vokser. Derfor gir vi unge kunder våre aller beste lånebetingelser. Vårt boliglån for unge har etter rentenedsettelse rente fra 1,75 % (Eika Boligkreditt). Beste innskuddsrente etter rentenedsettelsen er BSU med 3,00 %.

Rentenedsettelsen har virkning fra i dag for nye kunder, og fra 25. mai for eksisterende boliglånskunder. Når det gjelder standardinnskudd settes renten ned 14. juli. Brev om renteendringen sendes ut til kundene i nettpost i løpet av de neste dagene.