Ved å benytte Distansekortet til Norges Skiforbund har det aldri vært gøyere å gå på ski! Samle kilometer, få skimerker og lag din egen skidagbok. All skiaktivitet teller.

Konkurranseperiode: 28. januar - 31. mars 2021.

I år fyller Aurskog Sparebank 175 år og i den forbindelse ønsker vi å lage mange jubileumsarrangementer gjennom hele året, for å feire sammen med lokalsamfunnene banken er en del av. Blant annet hadde vi planer om flere skirenn i vinter. Koronapandemien gjør det vanskelig å gjennomføre ekte skirenn, derfor har vi i stedet laget et digitalt skirenn. 

Fyll ut skjemaet her samt opprett konto på distansekortet.no. Logg all skiaktiviteten til barna på distansekortet, når konkurranseperioden er over vil alle deltakerne få skimerkene sine fra banken. For at vi skal fange opp alle deltakerne er det viktig at skjemaet til banken fylles ut i tillegg til profil på distansekortet. Dersom dere er medlem av en skiklubb kan dere knytte dere til klubben deres i distansekortet. 

All skiaktivitet teller i konkurransen! Langrenn, alpint, telemark, freestyle, snowboard, hopp og skileik. Se hvordan dere regner ut kilometer på de ulike aktivitetene her: distansekort.no/om-distansekortet/

Lykke til :)

Spørsmål om Tour de Aurskog Sparebank kan sendes til kommunikasjons- og markedssjef Helene Enger Skjønnhaug på telefon 920 95 201 eller e-post helene@aurskog-sparebank.no