Sammen opp og frem

Vi mennesker kan være talentfulle i mange former. Noen er talentfulle gjennom utdanning, karriere eller kunst, andre gjennom idrett. Vi ser opp til, og blir inspirert av, de som tør å satse hardt på sitt talent og sine målsetninger. Derfor støtter vi noen lokale enkeltutøvere som har turt å sette hårete mål og som jobber for gode resultater nasjonalt eller internasjonalt. Utøverne er gode ambassadører for oss som bank og vi er stolte støttespillere som heier på sidelinjen.

Aktive utøvere

Dennis Hauger

Dennis er motorsportutøver fra Aurskog. Han er en del av juniorteamet til Red Bull. Han kjører i det internasjonale Formel 2 mesterskapet for det italienske teamet Prema. Merittlisten til Dennis er lang, både i gokart og Formel. Vi har støttet Dennis i en årrekke på veien mot målet om å bli Norges første Formel 1-fører.

Jacob Boutera

Jacob er mellomdistanseløper fra Aurskog som satser på 1.500 m og 3.000 m. Jacob har i løpet av sin relativt korte friidrettskarriere tatt store steg. I 2021 fikk han sin internasjonale mesterskapsdebut da han representerte Norge på 1500m i EM i friidrett innendørs. I 2022 ble han norgesmester under NM-terrengløp kort løype i Trondheim.

Ola Spigseth

Ola er langrennsløper fra Årnes som går på NTG Lillehammer. Han har oppnådd gode resultater så langt i karrieren og fikk forrige sesong en pallplass i Norges Cup på 10 km klassisk og gikk for det norske laget under Nordisk juniorlandskamp i Falun hvor de fikk sølv på stafett. Vi har sponset Ola siden 2020.

Andre individuelle utøvere banken sponser i 2022-sesongen

Morten Tørnblad Sameien - skiskyting

Martin Spigseth - langrenn

Silje Christine Berg-Knutsen - skiskyting

Andrine Olstad - enduro

Felix Heiberg - motosrport

Joakim Granli - ATV

Emilie Victoria Sørlie - vilmålskytter

Tidligere utøvere

Astrid Mangen Ingebrigtsen

Astrid er friidrettsutøver fra Aurskog. Hun er sprinter og har mange gode resultater fra sin karriere, både innendørs og utendørs. I 2019 vant hun 200 meter i innendørs NM, som var hennes andre gullmedalje på øvelsen, og fikk sølv på 60 meter, for tredje år på rad. Vi har vært med Astrid siden starten av karrieren. 

Fredrik Sletner

Fredrik er en håndballspiller fra Aurskog som har som mål å spille med flagget på brystet. Fredrik har de siste årene bodd i Drammen, og har vært utlånspiller fra St. Hallvard i Lier, til Falk Horten. Fredrik mottok i 2016 AFSK sin idrettspris og vi har sponset Fredrik siden 2020.

Ønsker du å søke banken om støtte?

Har du et talent, er hardtarbeidende og har satt deg hårete mål på nasjonalt eller internasjonalt nivå? Vi tar imot søknader om støtte gjennom hele året. Ta kontakt med kommunikasjons- og markedssjef, Helene Enger Skjønnhaug. 

Telefon: 920 95 201
E-post: helene@aurskog-sparebank.no