Er du en engasjert lagspiller som er løsningsorientert, brenner for å jobbe med mennesker og som har godt humør? Da tror vi at du kan passe godt inn hos oss i Aurskog Sparebank.

Arbeidsoppgavene på kundesenteret vil være å yte god service og kundeomsorg til våre person- og bedriftskunder. Vi hjelper blant annet våre kunder med betalingsformidling, kort, konti, nettbank, mobilbank og BankID. Vi hjelper kunder som kommer innom avdelingskontorene våre, som ringer oss og som kontakter oss i digitale løsninger. Du må beherske godt norsk, både skriftlig og muntlig, når du jobber på kundesenteret.

I finansbransjen er det stor utvikling og stadig nye digitale løsninger. Det er noe som gir de ansatte store muligheter for læring og personlig utvikling. Aurskog Sparebank er en bank for hele Romerike. Vårt hovedkontor ligger på Aurskog og vi har avdelingskontorer på Bjørkelangen, Jessheim, Sørumsand og Årnes. 

Er denne jobben som skapt for deg? Send inn din søknad og CV til HR-ansvarlig Heidi Vestengen på e-post: hv@aurskog-sparebank.no innen 18. februar 2021.  

Dersom du har spørsmål til stillingen, ikke nøl med å ringe leder bankdrift, Katrin Bråthen, på telefon 970 44 613.

Vi gleder oss til å høre fra deg.