Vi setter pris på unge utøvere fra lokalmiljøet som satser seriøst og hardt på å nå mål på nasjonalt eller internasjonalt nivå, i sin idrett. Derfor har vi forlenget samarbeidet med Dennis Hauger inn mot 2018 sesongen, som blir hans første i formel-4 i Storbritannia. Aurskog har ikke sett noen utøvere på tilsvarende nivå som Dennis siden glansdagene til Lasse Ottesen og Anette Tønsberg, og da i vinteridretter som er mindre internasjonalt enn det motorsporten er.

Til tross for sin unge alder har Dennis vist imponerende resultater på den internasjonale arenaen i karting i flere år. For to år siden vant han det tyske mesterskapet i juniorklassen, og i fjor gjentok han bragden i seniorklassen hvor han blant annet kjempet mot David Schumacher – nevøen til selveste Michael Schumacher. Det betyr at han er tidenes yngste vinner av både junior- og seniorklassen i det tyske mesterskapet. Nå er han tatt inn i teamet til selveste Red Bull og formel-4 neste år vil være Dennis sitt første steg inn i formel-sirkuset på vei mot drømmen om å bli formel-1 fører.

Vi gleder oss til å følge Dennis i tiden fremover, og ønsker han lykke til med forberedelsene mot formel-4 oppstarten neste år.

Les mer om Dennis i media; 
Indre Akershus Blad her
NRK her
VG her
Dagens Næringsliv her

Se også opptak fra når Dennis gjestet Lindmo 28.10.2017 her