Vi fornyer designet på bankkortene våre og onsdag 18. april lanserer vi det nye designet på våre bankkort (Visa classic kort). Alle nye kort som bestilles etter 18. april vil få nytt og fresht design. Dersom utløpsdatoen på kortet ditt ligger en stund frem i tid vil du ikke motta nytt kort med nytt design nå, kortene skiftes ut ved fornyelse og eventuell rebestilling.

Utover våren vil det bli lansert nye design på bankkort for barn, bankkort for ungdom og på bedriftskortet. Det nye designet er mer moderne og nå får vi en fin grønn tråd mellom kortene i kortfamilien vår. Vi håper du vil bli fornøyd med kortet ditt!

Ta kontakt med vårt kundesenter dersom du har spørsmål, telefon 63 85 44 40.

 

Nytt design bankkort, og bankkort - online (tidligere Visa classic og Visa electron voksen)

Nytt design bankkort for barn

Nytt design bankkort for ungdom

Nytt design bedriftskort

Designendringen kommer som en følge av en større standardisering i utformingen av bankkortene i Norge. Logoer og ikoner på kortene skal ha en standardisert plass og tilgjengelig plass for bilde på kort blir dermed mindre. Som en følge av dette avvikler vi nå tilbudet om eget bilde på bankkort. Den tilgjengelige plassen til eget bilde har blitt svært mye mindre og den tilgjengelige plassen vil ikke gjøre bildene så fine som de var før. Dersom du har kort med selvvalgt bilde på i dag så vil du ved fornyelse få nytt bankkort med vårt standard design.