Bankens hovedkontor ligger på Aurskog og vi har avdelingskontorer på Bjørkelangen, Årnes, Jessheim, Sørumsand og Askim. Romerike, med tilgrensende områder, samt Indre Østfold og Follo er definert som bankens markedsområde. 

I Aurskog Sparebank er vi rundt 70 ansatte som gjør vårt beste for at du som kunde skal få gode råd og en sømløs og god bankopplevelse. Vår visjon er "vi skaper verdier sammen" og våre kjerneverdier er nær, tillit og handlekraft.

Vi er først og fremst en bank for lokalsamfunnet, men vi stiller ingen krav til at man skal bo akkurat her for å være kunde hos oss. Hvis du for eksempel flytter til Trondheim fra Aurskog for å studere må du gjerne ta med deg banken din og få boliglån hos oss fordi du er en god kunde med langsiktige relasjoner til oss. 

Våre samarbeidspartnere:

Aurskog Sparebank er medeier i Eika Alliansen som er en strategisk allianse mellom små og mellomstore sparebanker i Norge. Gjennom samarbeidet i Eika får vi tilgang til et bredt spekter av moderne finansielle produkter og tjenester som vi kan tilby våre kunder. Banken eier 45 % av Bankenes Boligmegling AS som består av fem Aktiv Eiendom-kontorer på Romerike. 

Våre forpliktelser:

Aurskog Sparebank valgte for noen år tilbake å utstede egenkapitalbevis og samtidig la seg børsnotere. Det å være egenkapitalbevisbank med egenkapitalbeviseiere forplikter samtidig som det er et meget viktig element i bankens vekst og utvikling.