Bankens hovedkontor ligger på Aurskog og vi har avdelingskontorer på Bjørkelangen, Årnes, Jessheim, Sørumsand og Askim. Romerike, Indre Østfold og Follo er definert som bankens markedsområde. 

I Aurskog Sparebank er vi i underkant av 70 ansatte som gjør vårt beste for at du som kunde skal få gode råd og en sømløs og god bankopplevelse.  

Følgende punkter er vår bærebjelke i relasjonen til deg som kunde.

Våre kunder:

Vi er først og fremst en bank for lokalsamfunnet, men vi stiller ingen krav til at man skal bo akkurat her for å være kunde hos oss. Hvis du for eksempel flytter til Trondheim fra Aurskog for å studere må du gjerne ta med deg banken din og få boliglån hos oss fordi du er en god kunde med langsiktige relasjoner til oss. 

Våre verdier:

  • Lokal - Aurskog Sparebank er opptatt av å være tilstede lokalt og av å være en aktiv medspiller i lokalsamfunnet. En betydelig del av bankens overskudd blir derfor hvert år brukt til å støtte opp under ulike aktiviteter innen kultur-, idrett- og foreningsliv i lokalsamfunnene vi er en del av.
  • Kompetanse - Vi skal ha kompetente medarbeidere som besitter den kompetansen våre kunder etterspør. Våre kunder skal følge seg trygge på at de har en støttespiller i ryggen når behov melder seg.  
  • Tillit - Vi er opptatt av å bygge gode, tillitsfulle og personlige relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere, og på den måten enklere kunne løse våre felles behov.

Våre samarbeidspartnere:

Aurskog Sparebank er medeier i Eika Alliansen som er en strategisk allianse mellom små og mellomstore sparebanker i Norge. Aurskog Sparebank er blant de største bankene innenfor alliansen. Gjennom samarbeidet i Eika får vi tilgang til et bredt spekter av moderne finansielle produkter og tjenester som vi kan tilby våre kunder. Banken eier 45 % av Bankenes Boligmegling AS som består av 5 Aktiv Eiendom kontorer på Romerike. 

Våre forpliktelser:

Aurskog Sparebank valgte for noen år tilbake å utstede egenkapitalbevis og samtidig la seg børsnotere. Det å være egenkapitalbevisbank med egenkapitalbeviseiere forplikter samtidig som det er et meget viktig element i bankens vekst og utvikling.