Tid: Tirsdag 16. april 2024 kl 18.00-19.30
Sted: Aurskog Sparebank (Aurskog Senter, Senterveien 15, 1930 Aurskog)  


Går du med en tanke om oppussing og/eller energieffektivisering av boligen din? Mange kunder snakker med oss i banken om dette hver uke. Spørsmålene dreier seg ofte om hva en energieffektiv bolig er, hva energimerkingen av boliger betyr, hva et grønt lån er, hvilke tiltak det kan være lønnsomt å gjøre for å få ned strømregningen og hvilke tiltak som gir støtte fra Enova. 

Sammen med vår samarbeidspartner Kløver Rådgivning fra Bjørkelangen inviterer vi til temakveld for å svare deg på disse spørsmålene. Kristian Bergsjø fra Kløver vil gi oss en innføring i hvordan en energirådgivningssamtale gjennomføres, hva energirådgivning er og hvilke undersøkelser Kløver gjør av boligen, hva en energiattest er, hvilke tiltak som kan være aktuelle og hvor mye besparelser de kan gi, samt eksempler fra prosjekter de har gjennomført og litt om støtteordningen til Enova. 

Deretter vil Per Kristian Melby fra banken fortelle litt om bankens tilbud av grønne lån og spesielt grønt rehabiliteringslån til energieffektiviserings- og miljøtiltak i bolig. 

Det blir anledning til å stille spørsmål underveis i kvelden samt sende inn spørsmål på forhånd. 

Det blir enkel servering. 

Velkommen til en lærerik og informativ kveld.