18 år og myndig - hva nå?

Når du fyller 18 år blir du ikke bare myndig, du blir også din egen økonomisjef. Mange ungdommer vi snakker med synes det er vanskelig å ha oversikt over alt de plutselig må kunne noe om. Inntekt, skatt, studielån, kredittkort, lån til bil og bolig, regninger og sparing er noe vi får mange spørsmål om. Husk at du ikke er alene, vi i banken er her for å hjelpe deg å gjøre gode valg – både for deg og økonomien din.
  • Få gode råd om inntekt, skatt og smarte valg
  • Få hjelp med sparing til drømmene dine
  • Få Visa "voksenkort" og råd om kredittkort
  • Vi hjelper deg med forsikring på deg og tingene dine
Book ditt 18-årsmøte her

Dennis Hauger på 18-årsmøte i banken

Dennis Hauger på 18-års møte

Som 18-åringer flest hadde Dennis Hauger mange spørsmål om bank og økonomi. Han booket et 18-årsmøte hos rådgiver i banken, Ola Vestreng, og fikk svar på det han lurte på. Han fikk i tillegg et par gode tips om bilforsikring, slik at "ikke fatter'n stikker av med all bonusen". Vi tilbyr nemlig startbonus på 60 % når bilforsikringen står på deg selv. 

De viktigste bankbegrepene for deg som er ung

Hva er egentlig BankID, BSU og effektiv rente? Her er ordlista du trenger. 

Boliglån ung

Det er stort å skaffe seg egen bolig for første gang og skulle flytte for seg selv. Det er på mange måter da livet som voksen virkelig begynner. Vi i banken er her for å hjelpe deg å gjøre gode valg – både nå og i fremtiden. Hos oss får du boliglån ung frem til du er 34 år, uansett om det er til din første eller tredje bolig.