Hopp til innholdet
Velkledd dame ser på mobilen sin på en flyplass. Hun smiler lett.
Det er enkelt å hente forsikringsbeviset i nettbanken når du er på farta.
BM Daglig drift

Forsikringer

Med kredittkortet Eika Bedrift er du trygg dersom uhellet inntreffer.

Følgende forsikringer er inkludert:

 • Reise- og avbestillingsforsikring

  De ansatte får automatisk reise- og avbestillingsforsikring når de betaler minst 50 % av reisens kostnader til transport og overnatting med Eika Bedrift. På denne måten blir jobbreisene tryggere og mer bekymringsfrie både for deg og dine medarbeidere.

  Forsikringen gjelder for reiser både i Norge og i utlandet og du kan enkelt melde inn en skadesak digitalt dersom uhellet inntreffer.
 • Misbruksforsikring

  Denne forsikringen sikrer deg som arbeidsgiver mot misbruk utført av en eller flere ansatte ved bruk av Eika Bedrift kredittkort. Enhver form for svindel eller uærlig transaksjon utført med kredittkortet, anses som misbruk. Bedriften må være registrert i Overblikk for å benytte seg av misbruksforsikringen.

  Forsikringen er levert av Lloyd’s og vilkårene er foreløpig kun tilgjengelig på engelsk.

  Skulle du behøve å melde inn en skadesak må dette gjøres skriftlig ved å kontakte kundesenteret på e-post kundesenter@eika.no. Du må fremlegge en detaljert beskrivelse av  hendelsen, bakgrunn for kravet og relevant transaksjonsdata.

Mer informasjon om forsikringene finner du i avtalevilkårene. Ta en titt og gjør deg kjent med betingelsene for deg og dine ansatte.

Eldre mann og ung gutt arbeider sammen i et drivhus, bærer planter omgitt av frodig grønt.

Hva er Overblikk?

Et verktøy for deg som styrer økonomien i en liten eller mellomstor bedrift. Du får full oversikt over bedriftens kort og transaksjoner, og forenklet utleggshåndtering for økonomiansvarlig og dine ansatte.