Vi er din lokalbank

Vi finansierer boligdrømmer og lokalt næringsliv, plasserer sparepenger og sørger for at våre kunder er riktig forsikret. Våre flinke rådgivere gir god, personlig rådgivning som er tilpasset ditt behov. Banken gir gaver og sponsorstøtte til allmennyttige formål og bidrar til lokal vekst og utvikling, slik at våre lokalsamfunn er gode steder å bo og leve. Vi skal være en bank du kan stole på – både i dag og i fremtiden.
  • God, personlig rådgivning
  • Alle bank- og forsikringsproduktene du trenger
  • Bidragsyter til lokal vekst og utvikling
  • Lokal og nær bank, der du bor
Bestill rådgivningsmøte

Med hjerte for kundene

Banken spiller en viktig rolle i folks liv. Vi er med på å oppfylle drømmer for både nåtid og fremtid. Våre lokale og flinke rådgivere gir deg god, personlig rådgivning. Hos oss får du din egen rådgiver som er lett tilgjengelig og gir deg raske svar på det du måtte lure på om ditt kundeforhold. 

Med hjerte for lokalsamfunnet

Vi heier på lokalsamfunnet og ønsker at det skal være gode steder å vokse opp, bo og leve. Gjennom å drive banken godt og effektivt skapes verdier som kommer lokalsamfunnet til gode. Vi deler hvert år ut betydelige beløp til allmennyttige formål. Vi engasjerer oss og bidrar til lokal vekst og utvikling. 

Med hjerte for bærekraft

Historien viser at sparebanken alltid har vært opptatt av, og drevet ett bærekraftig prinsipper. Som bank har vi påvirkning på de fleste av FNs bærekraftsmål. Vi har signert FNs prinsipper for ansvarlig bankvirksomhet, vi er sertifisert som Miljøfyrtårn og hvert år leverer vi en egen bærekraftsrapport.

Våre grønne produkter

Gjennom ansvarlig kredittgivning og grønne produkter kan banken bidra til grønn omstilling i samfunnet. Våre grønne produkter premierer dine miljøvennlige valg med gunstige rentebetingelser. 

Stolt sponsor av Dennis Hauger

I løpet av de 7 sesongene vi har sponset Dennis har han blitt en del av juniorteamet til Red Bull, vunnet det italienske mesterskapet og blitt nummer 2 i det tyske mesterskapet i Formel 4, og blitt verdensmester i Formel 3. Nå kjører han Formel 2 for det italienske teamet Prema. Da Dennis ble 18 år dro han til banken på et rådgivningsmøte.

Den personlige kontakten betyr alt

Da Christer Rødseth kjøpte sin aller første bolig som 20-åring var den personlige kontakten med kunderådgiver Elin Blom Nordengen, samt tilliten og rådene hun ga han, avgjørende for et trygt og godt boligkjøp. Siden den gang har det blitt flere lån og leiligheter, men han har aldri sett seg om etter en annen bank. 

Ønsker du et møte med en rådgiver?

Våre rådgivere har alltid ledig tid til en prat med deg. Finn en ledig tid som passer deg og bestill et rådgivningsmøte her. Du velger om du vil møtes fysisk i banken eller på Teams.