Aurskog Sparebank er en lokal sparebank i vekst og utvikling. Hos oss jobber 70 engasjerte medarbeidere fordelt på seks kontorer. Vi finansierer boligdrømmer og lokalt næringsliv, plasserer sparepenger og sørger for at våre kunder er riktig forsikret. Våre rådgivere brenner for å gi gode kundeopplevelser gjennom personlig rådgivning. Vi bryr oss om lokalsamfunnet og er en bank kundene kan stole på – både i dag og i fremtiden.

Vi søker nå kundeansvarlig personmarked til vårt avdelingskontor på Jessheim. Vi ser etter deg som ønsker å levere gode kundeopplevelser, som har tro på lokalbanken og som motiveres av å bygge gode relasjoner til kunder og kollegaer. 

Som kundeansvarlig personmarked vil du blant annet få ansvaret for:

  • God og personlig rådgivning innenfor lån, sparing, forsikring og hverdagsøkonomi
  • Rådgivning og innsalg av nye digitale kundeløsninger
  • Oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje 
  • Gjennomføring av ulike kundeaktiviteter
  • Profilering av banken i samarbeid med bankens samarbeidspartnere 
  • Aktivt skaffe nye kunder

Til den som får jobben kan vi tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver hvor ingen dag er lik. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø der vi bryr oss om hverandre og er opptatt av å skape resultater sammen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og gode interne utviklingsmuligheter. 

Vi ønsker at du har arbeidserfaring fra tilsvarende oppgaver i bank og at du er autorisert innen en eller flere av Finansnæringens autorisasjonsordninger. Det er også en fordel at du er litt kjent på Romerike, men det er ikke et krav. 

På laget vårt er det viktig at du er tillitsbyggende, tar eierskap og er engasjert i møte med kunden. Vi ser etter deg som er glad i en ryddig og strukturert hverdag, som er løsningsorientert og som brenner for å innfri kundens ønsker og behov. Du må være selvstendig, men samtidig trives med å jobbe i team. 

Søknad sendes til avdelingssjef på Jessheim, Laila Døhlen Hansen, på e-post: laila@aurskog-sparebank.no senest innen 2. april 2024. 

Har du spørsmål om stillingen kan du også ta kontakt med Laila på telefon 957 63 770.