Hopp til innholdet
På bildet fra venstre; Daglig leder i Aktiv Gjøvik Land Toten, Henriette Stray Fischer, kommunikasjonssjef i Aurskog Sparebank, Helen Enger Skjønnhaug, leder for personmarked, Elin Blom Nordengen og kontorleder Aktiv, Margrethe Helseth.Foto: Tomas Jevne, Oppland Arbeiderblad
Nyhet

Vi gleder oss til å etablere oss på Gjøvik

21. august åpner vi vårt syvende bankkontor, og første kontor i Innlandet fylke. Kontoret vil bli samlokalisert med Aktiv Gjøvik Land Toten og deres eiendomsmeglere i Strandgata 30, midt i Gjøvik sentrum. Toten og Mjøsregionen er et spennende område og sammen med gode samarbeidspartnere gleder vi oss til å gi nye kunder gode bankopplevelser.

Vi er stolte og glade over å fortelle at Aurskog Sparebank utvider markedsområdet til banken med etablering av nytt kontor på Gjøvik. 

I september åpner vi vårt syvende bankkontor, og første kontor i Innlandet fylke. Kontoret vil bli samlokalisert med Aktiv Gjøvik Land Toten og deres eiendomsmeglere i Strandgata 30, midt i Gjøvik sentrum. Toten og Mjøsregionen er et spennende område og sammen med gode samarbeidspartnere gleder vi oss til å gi nye kunder gode bankopplevelser. 

Vi skal tilby god, personlig rådgivning til kunder i Gjøvik-regionen

På Gjøvik vil vi tilby god og personlig rådgivning til person- og landbrukskunder. Hos oss vil kundene få hjelp til å investere sparepenger og formue, finansiere boligdrømmer, velge de rette forsikringene og få tilgang til gode løsninger for hverdagsbanken. Vi vil også tilby kundene Eika-produkter fra både Eika Kapitalforvaltning og Eika Forsikring.

Vi kommer tilbake til åpningsdato og invitasjon.