Hopp til innholdet
Fra venstre: Knut Betten - eiendomsmegler Aktiv Eiendom Jessheim, Wenche Kristin Haug - kundeansvarlig personmarked på Jessheim, Rune Granås - gårdeier, Laila Døhlen Hansen - avdelingssjef Jessheim, Petter Drugli Jacobsen - kundeansvarlig personmarked på Jessheim, Helene Enger Skjønnhaug - kommunikasjons- og markedssjef, og Tommy Breen - daglig leder Aktiv Eiendom Jessheim. 
Nyhet

Vi utvider Jessheim-kontoret vårt og etablerer oss i Nannestad

Til høsten vil du kunne treffe oss i Midtbygda i Nannestad tirsdager og torsdager. Sammen med Aktiv Eiendom Jessheim gleder vi oss til å tilby en fast møteplass for bank og eiendomsmegling i Nannestad. 

Etter 11 år uten bank i Nannestad vil det igjen åpnes et bankkontor i Midtbygda. Nå også med eiendomsmegling. 

Vi har begge mange kunder i Nannestad fra før og vi ønsker å gi innbyggerne et godt, lokalt tilbud innen bank og eiendomsmegling. Fra høsten av vil du finne oss i Teiealleen 7. Vi starter med å ha åpent to dager i uken, tirsdager og torsdager. Det blir et moderne bankkontor uten kontanter, men med god og personlig rådgivning. Siden vi samarbeider godt med Aktiv Eiendom vil du få god hjelp til hele boligprosessen under ett og samme tak. 

Nannestad er en kommune som har vokst mye i antall innbyggere de siste årene. Det bygges mange nye boliger og det er et spennende næringsliv i kommunen. Vi har også et godt samarbeid med frivilligheten i området. Vi sponser blant andre Åsen IL langrenn, Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag samt Romerikes Råeste.

Vi gleder oss til etableringen og håper lokalbefolkningen vil ønske oss varmt velkommen. 

Ta kontakt med oss for møte i Nannestad

Wenche Kristin Haug

Kundeansvarlig personmarked

Petter Jacobsen Drugli

Kundeansvarlig personmarked