Hopp til innholdet
Fond

Endelig over dørstokkmila!

Det er litt flaut å si det, men jeg unngår ofte å gå inn på kontoen min, sier Lisa (31)

Se hvordan Lisa gikk fra å være en økonomisk rotekopp til å bli en spareentusiast

Lisa ble overrasket over samtalen med bankrådgiver.

Lisa synes det var vanskelig å komme i gang med pensjonssparing

Lisa jobber som lærer og bor på et småbruk i Stange kommune. Personlig økonomi er noe hun prøver å ikke tenke så mye på.

"Jeg har prøvd å spare, men burde nok være mer strukturert. Jeg burde nok også begynt med pensjonssparing. Det har vært mye burde ditt og burde datt, og det er en dørstokkmil å sette seg inn i alt", forteller hun. 

Løsningen ble et møte med en bankrådgiver

Lisa synes det høres litt alvorlig ut med en samtale med en bankrådgiver. Er det nødvendig, liksom?

"Jeg gruet meg litt, og synes det var rart å skulle snakke om min personlige økonomi med en jeg ikke kjenner, men det var mye hyggeligere enn jeg trodde. Rådgiveren var genuint interessert i meg, mitt liv og mine fremtidsplaner."

Etter samtalen føler Lisa at hun har fått litt mer selvtillit når det kommer til egen økonomi

"Jeg har jo ikke blitt noen ekspert etter bare ett møte, men det er i alle fall et steg i riktig retning. Nå har jeg begynt å spare til pensjon og det kjennes bra. Man kan faktisk få til ganske mye med bare veldig enkle grep!" 

"Det er litt gøy at en som er ganske dårlig med tall har blitt god med penger", avslutter Lisa.

Viktig informasjon

Innholdet på disse sidene er markedsføring og må ikke oppfattes som personlig rådgivning. Det er kun våre autoriserte rådgivere som kan gi personlig rådgivning. Hvis du ønsker rådgivning fra en av rådgiverne våre kan du booke møte her.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt.

Informasjon om fondenes investeringsmandat og risiko finner du i det enkelte fonds prospekt og nøkkelinformasjon som er tilgjengelig på våre nettsider. 
Oversikt om fondenes kostnader finner du her.